Euforia - Karma; Roslan Aziz; Warner Music Malaysia (Kuala Lumpur : Warner Music Malaysia, 1998)
Terdapat sebuah lagu yang dipetik dari album Karma.
CD 1 : Euforia (4:59).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, English