Pertemuan'94 - Jefrydin; M. Shariff; Suria Records (Kuala Lumpur : Suria Records, 1994)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop yeh yeh yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Pertemuan (3:40) -- Kau Leburkan Cintaku Dalam Hati Mu (4:19) -- Antara Kita (2:53) -- Masih Ada Cinta (3:53) -- Hasrat Tak Kesampaian (3:00) -- Haruskah Kita Bersua (3:23) -- Usah Kau Mengulangi (3:56) -- Bisikan Hati (3:42) -- Wajah Kesayangan (3:35) -- Seruan Ku (3:05).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music