Koleksi abadi Jay Jay. - Jay Jay; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music (Malaysia), 1992)
Terdapat empat belas buah lagu berirama rock balada dan pop yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Kenangan Taman Cinta / (3:36) -- Keasingan Dalam Duka / (4:00) -- Bahang Dari Utara / (4:02) -- Pemergian / (4:46) -- Garis Antara / (4:11) -- Kau Yang Tersendiri / (4:40) -- Meniti Kepastian / (4:17) -- Cukuplah Sekali / (4:08) -- Cinta Warisan Gadis Tradisi / (4:15) -- Kita Anak Merdeka / (4:36) -- Kiranya Kau Mendengar Ketika Ini / (3:09) -- Hanya Jasadmu Di Sini / (4:34) -- Titi Titian / (4:26) -- Perjalanan Ke Syurga / (4:25).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music -- 1981-1990.; Popular music -- Malaysia