Senada layar perak : alamak kahwinkan aku - Jaafar Onn; Hang Mokhtar; Lina Kamsan; Falina Productions; Pustaka Muzik NSR (M).; New Southern Records (Kuala Lumpur : Pustaka Muzik NSR (M), 1992)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama joget Melayu yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Alamak Kahwinkan Aku -- Joget Senandung Hari Raya -- Joget Pengantin Baru -- Kesangsian Cinta -- Ku Mohon Ampun -- Mari Sayang (Dia Datang) -- Dendang Perantau -- Renjis Renjis -- Inang Pulau Kampai -- Gunung Payung.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Folk songs, Malay; Folk songs, Malay -- Malaysia; Songs, Malay