Kau Duniaku - Iza Fazly; Lan Laga; Musical Sound Organisation (Kuala Lumpur : Musical Sound Organisation, 1998)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop balada yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Salam Kemaafan (4:18) -- Serik Untuk Bercinta Lagi (3:51) -- Kau Duniaku (4:32) -- Ku Sayang Padamu (5:05) -- Keharuman Cinta (5:02) -- Cinta Tak Semestinya Bersatu (5:00) -- Khabar Sebelum Pergi (4:50) -- Joget Menanti (4:19) -- Dalam Senyum Aku Berselindung (4:25) -- Lukaku Kerananya (4:48).
Koleksi Khas Wiramanja.
Keywords: Songs, Malay