Hasnita. - Hasnita; Fauzi Marzuki; Manan Ngah; Azmira; Asheq; PonyCanyon Entertainment (M). (Kuala Lumpur : PonyCanyon Entertainment (M), 1995)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama balada yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Aku Dan Pagi (3:54) -- Menyesal (4:32) -- Cintaku Padamu (4:18) -- Dimanakah Mersik Bayumu (6:33) -- Dimana Kita (4:33) -- Ranjau (5:04) -- Sinar Setia (4:05) -- Menyesal (Minus One) (4:32) -- Mimpi Yang Jauh (5:07) -- Doamu (4:52).
Koleksi Khas Wiramanja.
Keywords: Songs, Malay