E-1-3 - Iwan; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music (Malaysia), 1994)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama dangdut dan slow rock yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Romantika Airmata / (5:35) -- Pesanan Yang Sahih / (4:38) -- Nasihah / (4:52) -- Kerukunan Cinta / (4:05) -- Pungguk Rindukan Bulan / (5:40) -- Sonia / (4:40) -- Masa / (5:22) -- Astana Cinta Rela / (5:34) -- Romantika Airmata (Minus One) / (5:35) -- Reggae Malam Minggu / (3:45).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay