Nostalgia dangdut - Imam S. Arifin; Mahmud Abu Bakar; Life Record Industries (Singapore : Life Record Industries, 1997)
Terdapat dua belas buah lagu berirama dangdut yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Lambaian Terakhir (4:13) -- Khayalan Penyair (3:35) -- Renungkanlah (3:59) -- Azizah (5:13) -- Mengharap (4:17) -- Cinta Hampa (4:31) -- Bunga Hati (3:53) -- Senyumlah (4:29) -- Engkau Laksana Bulan (4:09) -- Termenung (4:22) -- Yang Tersayang (duet bersama Nana Mardiana) (6:25) -- Jangan Tinggalkan Aku (duet bersama Nana Mardiana) (6:09).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.