Di usung duka - Ilyka; Ahmad Ali (Jimmy); Pustaka Muzik NSR (M).; New Southern Records (Kuala Lumpur : Pustaka Muzik NSR (M), 1994)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama balada yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Pijar / (3:55) -- Di Usung Duka / (3:59) -- Melepaskanmu -- Semalam Di Pesta / (4:48) -- Dari Sudut Ini / (4:47) -- Memujuk Hati / (3:41) -- Apakah Daya / (4:15) -- Semangat Waja / (2:45)-- Tidak Untuk Kedua Kali / (4:48) -- Gerhana / (4:04) -- Melepaskam mu / (5:20).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music -- 1991-2000.