Iklim : emas selamanya. - Iklim; Rock Records & Tapes (M). (Kuala Lumpur : Rock Records & Tapes (M), 1997)
Terdapat empat belas buah lagu berirama rock yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Suci Dalam Debu (4:44) -- Gerhana Cinta Luka (5:00) -- Blus Terengganu Kita (5:09) -- Hakikat Sebuah Cinta (4:22) -- Bulan Jatuh Ke Riba (4:27) -- Mantera Anak Seni (4:45) -- Amma-rah (6:00) -- Sayembara (4:00) -- Mimpi Yang Pulang (5:15) -- Satu Kesan Abadi (4:37) -- Seribu Penghargaan (5:08) -- Sheilla (4:39) -- Aduhai! Seribu Kali Sayang (5:32) -- Bukan Aku Tak Cinta (5:34).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music -- Malaysia