Sayang sayang - Huda; Farihin A. Fattah; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music, 1998)
CD promosi ini memuatkan lagu yang dipetik dari album'Wanita - Huda'.
CD 1 : Sayang Sayang / (4:50)
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Popular music; Music -- Religious aspects -- Islam