Anugerah (pop keroncong) - Hetty Koes Endang; PonyCanyon Entertainment (Malaysia). (Kuala Lumpur : PonyCanyon Entertainment, 1995)
Album ini memuatkan sepuluh buah lagu berirama keroncong.
Anugerah / (5:04) -- Teringin / (4:24) -- Sampai Hati / (5:30) -- Bukan Aku Tak Cinta / (5:46) -- Sayang Di Sayang / (3:26) -- Hanya Impian / (5:27) -- Untukmu Selamanya / (4:10) -- Cinta Embunan Pagi / (4:31) -- Keikhlasan / (5:05) -- Kekasih Awal dan Akhir / (5:09).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Popular music -- Indonesia; Songs, Malay -- Indonesia