Lagu-lagu koleksi 1 Headwind - Headwind; Eric Yeo; Polygram Records (Kuala Lumpur : Polygram Records, 1990)
Album ini memuatkan empat belas buah lagu berirama rock popular.
CD 1 : Cinta Di Dua Dunia -- Segalanya Mungkin -- Suraya -- Berakhir Satu Percintaan -- Memori Luka -- Disini Segalanya -- Sinar Harapan -- Kasihku Abadi -- Cinta Si Camar Putih -- Kita Serupa -- Pelangi -- Entah Ke Mana Berlari -- Gadis Jalanan -- Tak Ku Sangka.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music