Bisa semalam - Hawa; Adinda Amiro; Suara Cipta Sempurna; Pustaka Muzik SCS. (Kuala Lumpur : Pustaka Muzik SCS, 1994)
Album ini memuatkan sepuluh buah lagu berirama rock balada popular.
CD 1 : Bisa Semalam / (4:30) -- Terima Kasih Semua / (5:36) -- Seiras Cinta Mu / (4:43) -- Sekolah Dulu / (4:13) -- Bukan Milik Kita / (3:56) -- Yang Aminah Sayang / (4:43) -- Lumrah / (4:11) -- Tidak Sekali / (4:57) -- Hari Minggu Yang Lalu / (4:43) -- Tak Mampu Ku Kenang Lagi / (4:28).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Popular music -- 1991-2000.; Songs, Malay