Aku dan kenangan - Hattan; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music, 1998)
CD ini memuatkan sebuah lagu rakaman baru yang merupakan petikan dari album Meniti Perjalanan.
CD 1 : Aku dan Kenangan / (4:52).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Rock music; Popular music