A classical touch of Hamzah Dolmat = Sebuah sentuhan klasik - Hamzah Dolmat; Ariff Ahmad; Universiti Malaya; EMI (Malaysia). (Kuala Lumpur : Universiti Malaya, 1998)
Album ini merupakan penghormatan kepada Hamzah Dolmat'Malaysia King of Violinists'.
CD 1 : Tingting Kelat Melut - Kaparinyo / (4:23) -- Johor Sports Club-Joget / (4:01) -- Kamarulzaman - Zapin / (4:36) -- Batu Belah - Asli / (2:23) -- Mari Berdendang Sayang - Joget / (4:07) -- Bentan Telani - Asli / (4:08) -- Pak Malau / (2:35) -- Bacang Manis - Asli / (3:49) -- Burung Putih - Asli / (4:15) -- Cik Sulung - Asli / (2:26) -- Ladun - Asli / (2:35) -- Lancang Kuning - Zapin / (3:17).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia; Violin music; Violin -- Performance