Terkilan - Haleeda; Fauzi Marzuki; EMI (Malaysia). (Kuala Lumpur : EMI, 1996)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop balada yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Terkilan / (5:14) -- Nanti Dula Dunia / (4:42) -- Apa Sudahnya / (5:26) -- Angkara / (4:10) -- Lambaian Akhir / (5:07) -- Dekat Tapi Jauh / (3:47) -- Aku Disini Setia / (4:48) -- Ku Turut Jua / (4:27) -- Harapan Bukan Impian / (4:45) -- Akhirnya Masih Disini / (4:29).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay