Yang nombor satu - Haiza; Rosyid Somantri; Polygram Records (Kuala Lumpur : PolyGram Records, 1996)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama dangdut yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Yang Nombor Satu (4:12) -- Ada Cinta Ada Dusta (5:14) -- Surat Pertama (4:31) -- Kenyit Kenyit (5:25) -- Usik Usik Pengantin (4:54) -- Yo! Berdansa (Penyanyi undangan : Buy's) (5:08) -- Cincin Permata Biru (4:56) -- Cinta Di Cinta (4:47) -- Gara-gara Kamu (4:55) -- Cinta Berat (4:35).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay