Pembangunan 1960-an : daripada kata-kata Tun Abdul Razak Hussein - Abdul Rahman Abdul Aziz (Kuala Lumpur : Institut Terjemahan & Buku Malaysia, 2014)
On politic and governance of Tun Abdul Razak, a former Malaysia Prime Minister, a study on his speeches.
Mengandungi rujukan bibliografi (mukasurat [111]-112) dan indeks.
Keywords: Abdul Razak Dato' Hussein, -- Tun Haji, -- 1922-1976.; Politicians -- Malaysia; Speeches, addresses, etc