Hajat - Haida, Siti Haida; BMG Pacific (Kuala Lumpur : BMG Pacific, 1994)
Terdapat empat buah lagu berirama balada yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Hajat / (5:38) -- Memo Cinta / (4:56) -- Umpama Panas Mentari / (4:26) -- Dikaki Malam / (3:51) -- Manis Masa Bercinta / (5:31) -- Pembuka Bicara / (5:00) -- Jika Dulu Berfikir Lebih / (5:30) -- Berdiri Dipinggir Mu / (4:07) -- Sedarkah Engkau / (4:32) -- Engkaulah Kekasih Terakhir / (5:30) -- Hajat (Instrumental) / (5:38).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music -- 1991-2000.