Keunggulan - Gravity; Pustaka Mzik NSR (Malaysia).; New Southern Records (Kuala Lumpur : Pustaka Muzik NSR, 1993)
Terdapat dua belas buah lagu berirama rock yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Kecundang / (4:50) -- Sinambungan Cinta / (4:57) -- Perjalanan Cinta / (4:37) -- Sengketa / (3:53) -- Seandai Hatinya Kecewa / (3:25) -- Kalau Terpaksa / (2:39) -- Semalam / (2:52) -- Sesat Dalam Impian / (4:08) -- Akhirnya Aku Kau Lukakan / (2:41) -- Dosa Semalam / (2:41) -- Kenangan Silam Di Jalan Silang / (4:57) -- Kau Salju Cintaku / (4:53).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music