Saujana - Genuine; Happy Records (Kuala Lumpur : Happy Records, 1995)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop balada yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Saujana / (5:05) -- Pelita / (4:40) -- Kembali / (4:16) -- Warkah / (3:52) -- Minda / (4:40) -- You Boy / (4:09) -- Sejalur Sinar / (4:42) -- Tua Mengejar Kita / (4:24) -- Sehelai Daun Setitis Embun / (5:44) -- Harmoni / (3:56).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia