Oh alah hai! : keunikan budaya destinasi popular - Gebano Sri Perpatih; Iwerks Entertainment; Suwah Enterprise (M).; Suria Records (Selangor : Iwerks Entertainment, 1998)
Album ini dikeluarkan bersempena dengan Tahun Melawat Negeri Sembilan'99. Terdapat dua belas buah lagu berirama Melayu Negeri Sembilan yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Oh Alah Hai (4:00) -- Melawat Negeri Sombilan (4:32) -- Rojit Ponganan Disirat Lomang (4:47) -- Dunio Zaman Sokarang (4:50) -- Adat Monompang (5:13) -- Madah Bunga (3:28) -- Bogolek Godang (3:51) -- Bongai Cantik Manih (5:01) -- Dunia Hanya Pinjaman (3:55) -- Masakan Nogori Sombilan (4:05) -- Kosolamatan Dijalan Rayo (3:59) -- Senandong Seri Perpatih (6:15).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia; Folk songs, Malay -- Negeri Sembilan