Gates - Gates; Lan Laga; Wan Chass; Gate One Production; Polygram Records (Kuala Lumpur : Gate One Production, 1998)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama rock yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Untukmu Sang Primadona / (5:40) -- Lain Di Mulut Lain Di Hati / (4:08) -- Cinta Puteri / (4:33) -- Kilauan Sakti / (4:28) -- Cinta Dedalu / (4:57) -- Meniti Rindu / (5:37) -- Indah Rindu Tak Termadah / (4:26) -- Tragedi Cinta / (5:12) -- Selagi Mentari / (3:33) -- Tak Mahu Kecewa Lagi / (4:59).
Koleksi Khas Wiramanja.
Ahli kumpulan : Mansor Murad (Drum), Hasbullah (Gitar), Faizul (Gitar Utama), Fakirrudin (Penyanyi), Kamaruddin (Bass).
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia; Songs, Malay