Freshies - Freshies; Boon Tan; BMG Pacific (Kuala Lumpur : BMG Pacific, 1994)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Epilog Cinta Pertama / (4:24) -- Keindahan Bersamamu / (4:48) -- Memori Kita Berdua / (4:03) -- Ragam Di Kota Metro / (4:11) -- Insaflah / (4:19) -- Insan Dunia / (3:49) -- Kekasih Hati / (4:42) -- Sakitnya Rindu / (3:50) -- Dari Freshies / (4:26) -- Bila Lagi Bersua / (3:25).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia