Freedom - Freedom; Valentine Sound Productions; SAS Production (Kuala Lumpur : Valentine Sound Production, 1992)
Terdapat sepuluh buah lagu berbagai genre seperti jazz, rock dan balada yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Kerana mu -- Usia -- Cinta Tak Pasti -- Fantasi -- Kita Orang Ketiga -- Ke Akhir Nanti -- Dia -- Kau Dan Aku -- Suatu Ketika -- You're My Heaven.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia