Gubahan rindu puisi syahdu - Fauziah Latiff; Adnan Abu Hassan; Happy Records (Kuala Lumpur : Happy Records, 1992)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama balada yang dimuatkan dalam album promosi ini.
CD 1 : Gubahan Rindu Puisi Syahdu / (4:58) -- Sekilas Senyumanmu / (4:12) -- Tetamu Luka / (5:06) -- Rinduku / (4:18) -- Irama Cinta / (3:56) -- Kau Sakiti Hatiku / (4:18) -- Pasti / (4:12) -- Beginikah Penantian / (4:28) -- Tua Mengejar Kita / (4:33) -- Cintamu Terbenam Di Hatiku / (4:42).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia; Popular music -- 1991-2000.