Unggul hitz - E.Y.E; Fantasia Music City. (Kuala Lumpur : Fantasia Music City, 1998)
Terdapat empat buah lagu berirama rock yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Hatiku Bukan Milikmu (4:34) -- Antara Sahabat Dan Kekasih (5:01) -- Namamu Kini Jadi Sebutan (Keroncong Version) (4:10) -- Izinkan Selamanya Namamu Di Hati (Unpludgged) (5:22).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music -- 1991-2000.