Mahkota impian - E.Y.E; Samad (Lefthanded); Fantasia Music City. (Kuala Lumpur : Fantasia Music City, 1998)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama rock yang dimuatkan dalam album promosi ini.
CD1 : Terserlah Kasih Abadi (5:54) -- Bimbang Serumpun Kasih Terbuang (5:54) -- Satu Anugerah (4:59) -- Sesayup Mata Memandang (6:54) -- Sebelum Terlewat (4:27) -- Terlerai Sebuah Impian (6:17) -- Ponteng Sekolah (5:22) -- Setiamu Gugur Di Mata (4:35) -- Sewangi Kasih (5:37) -- Sedalam Manakah Setiamu (5:54).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music -- 1991-2000.