1001 cinta wulan - Eva; Iwan; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music (Malaysia), 1996)
Terdapat lapan buah lagu berirama dangdut yang dimuatkan dalam album promosi ini.
CD 1 : Bulan Cinta / Eva (4:43) -- Getar Cinta / Eva (5:35) -- 1001 Cinta / Eva (5:19) -- Jangan Bersandiwara / Eva (4:30) -- Tinang Tinong / Eva (4:30) -- Wulan / Iwan (4:13) -- Siapa Benar Siapa Salah / Iwan (4:53) -- Fantasia Musim Cinta / Iwan (4:26).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia; Popular music