Erra Fazira. - Erra Fazira; Gary Edwards; Polygram Records (Kuala Lumpur : Polygram Records, 1994)
Terdapat lima buah lagu berirama popular yang dimuatkan dalam album promosi ini.
CD 1 : Cinta Abadi (4:51) -- Pestaria (4:47) -- Cantik (4:16) -- Bebaskan Diri Mu (5:18) -- Sekejap ... Pun Jadilah (4:20).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia; Popular music -- 1991-2000.