Kecil tapi pedas - Emma; Nasser Abu Kassim; Man Kidal; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music (Malaysia), 1995)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama rock yang dimuatkan dalam album promosi ini.
CD 1 : Kasih Tak Bertepi (4:54) -- Lumrah (5:43) -- Dadah Durjana (4:47) -- Cili Padi (5:17) -- Bukan Fantasi (5:41) -- Salah Atau Benar (3:20) -- Cinta Kita (6:05) -- Kaki Lepak (5:34) -- Busy Body (5:44) -- Impian Semalam (5:22).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay