Elmira. - Elmira; Lan Laga; Gomogi Production; Sony Music Entertainment (M). (Selangor : Gomogi Production, 1998)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama popular yang dimuatkan dalam album promosi ini.
CD 1 : Cinta Pertama (4:14) -- Sumpah Takkan Pulang (5:08) -- Sedalam Laut Biru (4:25) -- Kita Bukan Pasangan Bahagia (5:05) -- Suka Duka Aku Sendiri (5:40) -- Pengorbananku (4:25) -- Kau Tetap Di hati (5:02) -- Aku Kerinduan (4:10) -- Sangkar Bukan Kurungan (4:49) -- Membasuh Luka Membilas Rindu (6.00).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay