Unggul - Ella; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music (Malaysia), 1999)
Terdapat dua buah lagu berirama rock yang dimuatkan dalam album remix promosi ini.
CD 1 : Kesal (Remix) (6:04) -- Mendung Tak Bererti Hujan (Remix-Duet dengan Deddy Dores) (5:45).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Rock music -- 1991-2000.; Popular music -- 1991-2000.