El - Ella; EMI (Malaysia). (Selangor : EMI (Malaysia), 1999)
Terdapat empat buah lagu berirama rock yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Pedih (5:18) -- Bayangan (4:30) -- Free (3:41) -- Pedih (5:18)
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Rock music -- 1991-2000.; Popular music -- 1991-2000.