Sepenuh rela - Elia; BMG Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : BMG Music, 1996)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop rock yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Biar / (3:59) -- Tak Sepenuh Rela / (5:02) -- Sebalik Senyuman Itu / (4:49) -- Lumrah / (4:59) -- Ku Ragu Sebaliknya / (5:38) -- Dewana / (5:57) -- Ambil Kau Semua / (3:58) -- Tika Rindu / (3:58) -- Nana / (4:13) -- Melepaskan Kemarahan / (4:43).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay