Dendangan hari raya - Mat Mega; PonyCanyon Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Ponycanyon Music (M), 1998)
Terdapat dua belas buah lagu raya pilihan dari penyanyi popular tanah air yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Suasana di Hari Raya / KGB (3:43) -- Bersama di Hari Raya / Norissa (3:41) -- Dendang Hari Raya / Jalil Hamid (3:58) -- Bersama di Hari Raya / Amy Mastura (4:34) -- Simfoni Hari Raya / KU2 (1:45) -- Bersama Lagi (Hari Raya) / VYBZ (3:13) -- Joget Lemang dan Rendang / Feeza & Harun Salim Bachik (3:01) -- Aidilfitri Hari Raya / Lestari (3:19) -- Hari Raya / KGB (3:25) -- Lagu Raya Ke Ni? / KU2 (3:25) -- Raya / Jalil Hamid (4:09) -- Bila Takbir Bergema / Norhafiza (3:18).
Koleksi Khas Wiramanja.
KGB, Norissa, Jalil Hamid, Amy Mastura, KU2, VYBZ, Feeza, Harun Salim Bachik, Lestari, Norhafiza.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia