Impian - Dayangku Intan; Eric Yeo; PolyGram Record (Malaysia : PolyGram Records, 1995)
Terdapat lima buah lagu berirama balada yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Lapisan Mimpi -- Dunia Milik Kita -- Esok Yang Tak Jelma -- Bunga Sakura -- Kita Serupa (duet bersama Headwind).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay