Tunduk mengalah - Data; Bak; Amran Omar; Happy Records (Kuala Lumpur : Happy Records, 1996)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama rock balada yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Tunduk Mengalah / (4:47) -- Kau dan Dia / (4:05) -- Tiap Waktu Ku Jatuh Cinta / (4:53) -- Gugurnya Kalimah Cinta [Rakaman Live] / (5:21) -- Aku Kesunyian / (5:10) -- Aku Bukan Yang Dulu / (5:30) -- Dilema Dalam Nostalgia / (3:45) -- Hanya Untukmu / (5:51) -- Gurisan / (4:10) -- Damaikan Perasaan / (4:57).
Koleksi Khas Wiramanja.
Nizar (Guitar), Ayi (Guitar), CD (Vokal), Mat Nor (Drum), Shahril (Bass).
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia; Popular music