Penawar - Damasutra; BMG Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : BMG Music, 1996)
Terdapat tiga buah lagu rock yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Semalam / (4:56) -- Sayangku / (4:10) -- Jauhar Cintaku / (4:55).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Rock music; Popular music