Ilustrasi - Crossfire; Burn (Crossfire); Musical Sound Organisation (Kuala Lumpur : Musical Sound Organisation, 1995)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama rock yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Bersama R'N'R / (4:55) -- Antara Luka Dan Rindu / (3:08) -- Dibalik Tabir / (4:47) -- Tanda Soal ? / (3:55) -- Kenangan Semalam / (4:38) -- Hindarkan / (3:19) -- Hikayat Malim Deman / (4:07) -- Takdir Menentukan Segalanya / (5:08) -- Bebaskan / (3:50) -- Lumrah Dunia / (4:20).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia; Rock music