DJ sampler volume 8. - BMG Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : BMG Music (Malaysia), 1995)
Terdapat empat belas buah lagu pelbagai genre yang dimuatkan dalam album sampler ini.
CD 1 : Yang Ku Nanti / Inka Christie (5:07) -- Kendali Dendam / Achmad Albar (4:52) -- Sandiwara Cinta / Nike Ardilla (4:49) -- Cinta Sebening Embun / Ebiet G. Ade (5:18) -- Layu Sebelum Berkembang / The Best of Broery Marantika (4:46) -- Maafkan Kasih / The Best of Merry Andani (5:33) -- Mencari Jalan Pulang / Inka Christie (5:45) -- Lenyap Dalam Terang / Search (5:20) -- Kemelut Di Muara Kasih / Ziana Zain (5:10) -- Ranjang Mawar / Wings (3:33) -- Keangkuhan Mu / Ramlah Ram (5:15) -- Janji / May (4:55) -- Alamak / Nico (4:29) -- Untuk Mu / Violet (4:54).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia; Popular music -- 1991-2000.