DJ sampler volume 7. - BMG Pacific (Kuala Lumpur : BMG Pacific, 1995)
Terdapat empat belas buah lagu pelbagai genre yang dimuatkan dalam album sampler ini.
CD1 : Hajat / Haida (5:38) -- Beradu Suratan / Joey (5:31) -- Kau Impian Kau Tuduhan / Ways (5:12) -- Kembali Terjalin / Slam (5:58) -- Cinta Mahkota Jiwa / Sister-Sister (5:35) -- Pesan Cakawari / Yantzen (3:40) -- Cinta Azali / Nurul (5:00) -- Anak Mama / HP Girls (4:31) -- Hati Yang Terluka / Broery (5:08) -- Lagu Untuk Sebuah Nama / Ebeit G. Adi (3:54) -- Bergadang'94 / Rhoma Irama (4:24) -- Camelia III / Ebeit G. Adi (5:10) -- Angin Malam / Broery (4:46) -- Sebak / U.K's.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia; Popular music -- 1991-2000.