Nostalgia Blues Gang - Blues Gang; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music, 1992)
Terdapat empat belas buah lagu blues yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Ibu / (3:54) -- Apa Nak Dikato / (3:56) -- Khatulistiwa / (4:44) -- Jumpo Kawan Lamo / (4:04) -- Peritiwa Semalam / (4:13) -- Sakit Gigi / (2:30) -- Maafkan Diri Ku / (3:45) -- Oh! Mama, Saya Mahu Kahwin / (4:15) -- Cinta Oh Cinta / (2:41) -- Bunyi Guitar / (3:14) -- Parasite People / (7:28) -- Lagu Tiga Kupang / (2:46) -- Don't You Hide / (2:45) -- Bukan Senang Jadi Senang / (3:58).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia; Popular music