Nostalgia Azlina Aziz : Selekta Emas - Azlina Aziz; WARNER Music (Malaysia).; EMI (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music (Malaysia), 1994)
Terdapat dua belas buah lagu nostalgia pilihan dari Azlina Aziz yang dimuatkan di dalam album ini.
CD 1 : Wajah Siapa Di Hatimu / (3:53) -- Bayang -bayang / (3:22) -- Pandang Boleh Saja / (3:19) -- Lupakanlah / (3:29) -- Duniaku / (3:45) -- Kau Pergi Jua / (4:56) -- Tak Siapa Tahu / (3:48) -- Terkilan Rasa / (4:30) -- Sireh Pinang / (3:52) -- Di Sini Buat Pertama Kali / (4:02) -- Esok Untuk Siapa / (2:54) -- Wajahmu Di Mana-mana / (3:34).
Koleksi Khas Wiramanja.
Volume 2.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music