Nostalgia Azlina Aziz : Selekta Emas - Azlina Aziz; WARNER Music (Malaysia).; EMI (Malaysia).; Music Work. (Kuala Lumpur : Warner Music, 1994)
Terdapat dua belas buah lagu nostalgia pilihan dari Azlina Aziz yang dimuatkan di dalam album ini.
CD 1 : Mencari Mimpi / (3:34) -- Didera Kerinduan / (4:16) -- Berpura-pura Sayang / (4:53) -- Kesederhanaanmu / (4:20) -- Diganggu Kenangan / (3:54) -- Perasaan Hati / (3:55) -- Melawan Perasaan / (3:46) -- Kukembali / (4:02) -- Aku dan Kehidupan / (4:05) -- Dewa-Dewi / (2:51) -- Setelah Kaulukai / (4:09) -- Seikhlas Mana Hatimu / (5:58).
Koleksi Khas Wiramanja.
Volume 1
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music