Koleksi lagu-lagu terbaik Awie. - Awie; BMG Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : BMG Music, 1999)
Terdapat empat belas buah lagu berirama rock yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Cinta Bukan Ilusi / (5:35) -- Nostalgia Cinta / (4:19) -- Tragedi Oktober / (5:02) -- Permainan Duniawi / (3:51) -- Pedih / (4:54) -- Di Bayang Awan / (5:15) -- Ukiran Jiwa / (5:11) -- Alif Ba Ta Duniaku / (4:27) -- Tiada Rahsia Antara Kita / (5:04) -- Biarpun Lorong Depanku Tak Bercahaya / (5:00) -- Ratuku / (5:05) -- Terima Kasih / (4:30) -- Dipenjara Janji / (5:31) -- Bara / (4:03).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Rock music; Popular music