Hingga akhir nanti - Asha Malik; LY; Suria Records (Kuala Lumpur : Suria Records, 1998)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama rock balada yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Jika Ku Tak Kau Cinta / (4:38) -- Hingga Akhir Nanti / (5:26) -- Yang Sudah Biarkan Berlalu / (5:08) -- Pesona Jiwa / (4:02) -- Suatu Hari Kau Kan Rasa / (5:16) -- Seri Malam / (5:01) -- Suara Hati / (4:51) -- Ilusi / (4:03) -- Dengan Cinta Suci / (5:45) -- Warga Post Moden / (3:53).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music