Anuar - Boon Tan; Nasser Abu Kassim; Anuar Zain; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music (Malaysia), 1998)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama balada yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Bila Resah / (4:21) -- Cinta Itu Terindah / (4:41) -- Kita / (4:51) -- Musim Berlalu / (4:49) -- Bintang Malam Syahdu / (5:01) -- Tangisan Naluri / (4:51) -- Kaulah Satunya / (4:52) -- Akan Kupinta / (4:32) -- Jangan Ku Diganggu / (4:34) -- Jangan Bersedih Lagi / (4:50).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music -- Malaysia