Cinta nan satu - Fauzi Marzuki; Anita Sarawak; EMI (Malaysia). (Kuala Lumpur : EMI (Malaysia), 1990)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama popular yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Lagu Cinta Kita / (5:12) -- Cinta Nan Satu / (4:53) -- Di Sisi Mu / (5:44) -- Kau Yang Bukan Engkau / (4:22) -- Hati-hati / (4:32) -- Sangkar Berduri / (4:26) -- Namamu Di Garis Merahkan / (5:30) -- Demi Cinta Yang Murni / (3:53) -- Cinta Kontra / (4:42) -- Kembalikan Irama Cintamu / (5:53).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music